Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Objects

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 03-30-2010, 02:20 PM

Hey, I'm fine with Jedi saying that he can't convert the object, but what about you, you poasted here just to tell Jedi that he's poasting too much, which has nothing to do with this thread, I'm tired of every one picking on him, but if you really want to rant and rave than start a new thread or send him a direct message but I would consider you poasting just to complain about a fellow member spam though I have no direct power over this


ファイナルファンターVII
   
Reply With Quote
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 03-31-2010, 03:29 PM

possible cloudless sky texture, may or may not work. I'm not on my home computer so I can't check, it's most likely to work on the peach sky or the blue sky sphere, cut it in half to make it workable for dome shaped skys.
Attached Images
File Type: bmp cloudlessSky.bmp (9.1 KB, 297 views)


ファイナルファンターVII
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 03-31-2010, 08:14 PM

Quote:
Originally Posted by Zack Strife View Post
Hey, I'm fine with Jedi saying that he can't convert the object, but what about you, you poasted here just to tell Jedi that he's poasting too much, which has nothing to do with this thread, I'm tired of every one picking on him, but if you really want to rant and rave than start a new thread or send him a direct message but I would consider you poasting just to complain about a fellow member spam though I have no direct power over this

Thank you so much man! and your picture in the comment right before this does not show on my screen it has the sign


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 04-01-2010, 04:02 PM

That is odd, it is just shy of the height limit and it's really thin, would those have anything to do with it


ファイナルファンターVII

Last edited by Zack Strife; 04-01-2010 at 04:04 PM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-01-2010, 06:14 PM

Dont think so, how do you normally put up pictures. Show step by step


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 04-01-2010, 10:05 PM

First I clicked on "manage attachments" than a popup menur came up than under uplode file from your computer I clicked on "choose file" and selected the file I wanted and by the way, it shows it on my computer


ファイナルファンターVII
   
Reply With Quote
Old
dubastot
Senior Member
 
dubastot's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 661
Join Date: Apr 2009
Location: Two Steps From Hell
Default 04-04-2010, 10:58 PM

Why don't you try converting the picture to a different format then re-posting it.

PS Sorry for getting angry at jedi.


I'm a web developer/ designer now.
   
Reply With Quote
Old
dfewl
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 04-08-2010, 06:52 PM

Quote:
Originally Posted by Zack Strife View Post
hey could you convert this I made it with truespace but can't convert collada files. thanks

edit: sorry I forgot to add the attachment my bad
I tried loading this into 3dsmax and Sketchup Pro 7 but I got errors, one of them was regarding there being no .xml file. Maybe if you have it in a different format like .3ds, I could try again
   
Reply With Quote
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 04-16-2010, 05:51 PM

I can't convert it, truespace, the program I used only exports dae files, but sketchup won't recognize it and biturn can't convert dae files


ファイナルファンターVII
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 04-16-2010, 06:19 PM

I'd convert it, but the model you posted in the zip file has problems that makes it impossible to import. You want to give me the link to the sketchup warehouse instead?


(')>
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2022, Carnegie Mellon University
Alice 2.x © 1999-2012, Alice 3.x © 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.