Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Legend of Zelda: The Prelude
Old
sfunk
Senior Member
 
sfunk's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,112
Join Date: Mar 2011
Location: I don't know
Default Legend of Zelda: The Prelude - 02-26-2012, 07:37 AM

Here is a fun little world I created using all the Zelda objects that I made using blender, It's just a video, not a game, although I may consider making a zelda game with alice if I get the time for it.

This world does contain sound, so turn those speakers up if you have them.

I reuploaded it, I didn't change anything, but the upload could have gotten corrupted, but nothing was wrong with it? I don't know why you always have trouble playing the worlds I make, and anyone have any idea why the re-uploaded file (which is the exact same file) is 5MB less then the original post
Attached Images
File Type: jpg Screen_post.jpg (11.9 KB, 121 views)
Attached Files
File Type: a2w Loz__fun.a2w (12.57 MB, 84 views)


If you are stuck on a project, check out the tutorials I made here at this link:

http://alice.org/community/showthread.php?p=36778#post36778

There are lots of tutorials on it so far, including some youtube videos, check it out

Or..

Go to my youtube channel to check out my alice 2.2 tutorials I have there..

http://www.youtube.com/user/sfunk1992?feature=mhsn

Last edited by sfunk; 02-27-2012 at 07:33 AM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 02-26-2012, 08:56 AM

It's broken. There is many "null" references in the "my first method." The text doesn't come up because it isn't assigned to any object. The music was very low quality to. Try fixing that up and then reposting.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
sfunk
Senior Member
 
sfunk's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,112
Join Date: Mar 2011
Location: I don't know
Default 02-26-2012, 09:02 AM

it worked fine for me, so im not going to bother, and the music came directly from the game, the song title "song of time" and the navi voice was ripped from the game as well. so low quality?


If you are stuck on a project, check out the tutorials I made here at this link:

http://alice.org/community/showthread.php?p=36778#post36778

There are lots of tutorials on it so far, including some youtube videos, check it out

Or..

Go to my youtube channel to check out my alice 2.2 tutorials I have there..

http://www.youtube.com/user/sfunk1992?feature=mhsn

Last edited by sfunk; 02-26-2012 at 09:04 AM.
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 02-26-2012, 11:23 AM

Did the same for me.

Fixed it with guesswork.

Wonder why that happened?
Attached Files
File Type: a2w LoZ_fun.a2w (17.76 MB, 18 views)


(')>
   
Reply With Quote
Old
sfunk
Senior Member
 
sfunk's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,112
Join Date: Mar 2011
Location: I don't know
Default 02-26-2012, 11:31 AM

I don't know? I'm guessing the upload got corrupted. I resaved mine and re-uploaded it in the main post, so I'm not sure what happened.

And I just noticed that the re-uploaded version is 5MB less? what the heck? it's the exact same file


If you are stuck on a project, check out the tutorials I made here at this link:

http://alice.org/community/showthread.php?p=36778#post36778

There are lots of tutorials on it so far, including some youtube videos, check it out

Or..

Go to my youtube channel to check out my alice 2.2 tutorials I have there..

http://www.youtube.com/user/sfunk1992?feature=mhsn
   
Reply With Quote
Old
InsertName
Senior Member
 
InsertName's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 341
Join Date: Jun 2011
Location: In a house
Default 02-26-2012, 12:19 PM

want to say that the second upload worked fine for me

oh yeah, whatever happened to project z?


__№_₤⅞__
Handguns: http://www.alice.org/community/showthread.php?p=45349
MINECRAFT IN ALICE: http://alice.org/community/showthread.php?p=48208
My Stupid Animations: http://alice.org/community/album.php?albumid=119
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 02-26-2012, 12:25 PM

Quote:
Originally Posted by sfunk View Post
I don't know? I'm guessing the upload got corrupted. I resaved mine and re-uploaded it in the main post, so I'm not sure what happened.

And I just noticed that the re-uploaded version is 5MB less? what the heck? it's the exact same file
Good question.

I have no idea.

I did notice that saving and re-saving Alice worlds under new names makes them smaller sometimes, though.


(')>
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 02-26-2012, 01:26 PM

Quote:
Originally Posted by sfunk View Post
it worked fine for me, so im not going to bother, and the music came directly from the game, the song title "song of time" and the navi voice was ripped from the game as well. so low quality?
No, it crashed at start, I never made it that far, remember? If it's from the game then that's the way it was. I just heard a bunch of noises sorry. I"ll play it again because X fixed it. Also, I believe Navi is Blue.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames

Last edited by jediaction; 02-26-2012 at 03:27 PM.
   
Reply With Quote
Old
sfunk
Senior Member
 
sfunk's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,112
Join Date: Mar 2011
Location: I don't know
Default 02-27-2012, 07:32 AM

Quote:
Originally Posted by jediaction View Post
No, it crashed at start, I never made it that far, remember? If it's from the game then that's the way it was. I just heard a bunch of noises sorry. I"ll play it again because X fixed it. Also, I believe Navi is Blue.
I just wanted to know why you thought it was low quality, because that might have been another thing screwed up during the upload, and as for the color of Navi, she is a mixture of a dark bluish purple, I tried mixing two spheres to get the effect but the one sphere would cancel out the other
Attached Images
File Type: jpg Navi.jpg (8.4 KB, 109 views)


If you are stuck on a project, check out the tutorials I made here at this link:

http://alice.org/community/showthread.php?p=36778#post36778

There are lots of tutorials on it so far, including some youtube videos, check it out

Or..

Go to my youtube channel to check out my alice 2.2 tutorials I have there..

http://www.youtube.com/user/sfunk1992?feature=mhsn
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 02-27-2012, 11:05 AM

Well just keep it blue then...


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.