Alice Community  

Go Back   Alice Community > General Discussion > Questions and Comments

Reply
 
Thread Tools Display Modes
How do I put onbects into Alice 3?
Old
Damondragon
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Aug 2013
Default How do I put onbects into Alice 3? - 08-23-2013, 12:26 AM

I'm used to using Alice 2 but I heard Alice 3 is way better, the thing is it doesn't have the objects I want, so I was trying to put objects in (mostly the 300 objects from Arty) but I can't figure out how to do it. Can anyone help?

Thanks for any help anyone has to provide.
   
Reply With Quote
You can't get there from here
Old
chickentree
Super Moderator
 
Status: Offline
Posts: 250
Join Date: Dec 2012
Location: Frosno, Ca
Default You can't get there from here - 08-23-2013, 03:04 PM

From what I've seen in other posts, there is no way to import characters from Alice 2 into 3. One of the goals for 3 was to make the objects consistant (right always means right ...) and importing the Alice 2 characters would not meet this goal.


Mark Henwood
mhenwood@ieee.org
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.