Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

View Poll Results: How is the Halo game
Very impressive!!! 48 64.86%
Great overall 11 14.86%
Good 8 10.81%
messed up 4 5.41%
Bad game, needs a lot of work 6 8.11%
Multiple Choice Poll. Voters: 74. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
Crusader
Senior Member
 
Crusader's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 69
Join Date: Oct 2010
Location: USA
Default 04-07-2011, 03:32 PM

This is a great game, but I can't seem to hear the music audio files in-game. The only way to hear the music, it seems, is by accessing the sound files in the world's properties menu, but that's okay, because I like to listen to the music files in that way just because the music is so awesome, especially with it not heard over the gunfire and voices and such. But to get the music in-game, maybe you could try giving them their own event and/or method.

Last edited by Crusader; 04-07-2011 at 03:36 PM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-07-2011, 04:20 PM

maybe, I will think about it in Halo 2. So.Thanks for playing! Vote for what you want in the second game. Just search Halo 2 poll


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-09-2011, 03:07 PM

Can someone place more tags on this thread. Tags are cool, also, I like some creative ones that people have put.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
reaper1395
Senior Member
 
reaper1395's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 53
Join Date: Nov 2010
Default 04-11-2011, 01:10 PM

For being even less lagged, it was still pretty laggy. I'm just going to blame it on the school computers though. Keep up the hard work


XBL gt: R3APER 359
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-11-2011, 03:03 PM

The school computers is probably the issue. It worked fine for me and my bro. Thanks for playing it thought...I really apprecitate it. Are you excited for Halo 2?

I have to say, this game cannot be played on an average computer. A school computer is more likely not going to be able to handle this game. So if your showing it to your friends, sorry, but...for now, it needs to be updated again. I'm working on it

If anyone votes. Can you please comment to? Like Xman?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames

Last edited by x2495iiii; 04-13-2011 at 12:05 AM. Reason: Double-posts
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-14-2011, 08:37 AM

Is it working for anyone? Hmm, Halo 2 progress has started and I am working with the votes on the poll, but I need more votes!


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
beachbum111111
Senior Member
 
beachbum111111's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 852
Join Date: Feb 2010
Location: e
Default 04-18-2011, 12:01 PM

It doesn't let me select the first mission >


"Don't lead me into temptation I can find it myself"
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-18-2011, 12:20 PM

That is really weird. Can you post a picture of what the menu looks like. Also, what version are you using? You have to be using 2.2


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
beachbum111111
Senior Member
 
beachbum111111's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 852
Join Date: Feb 2010
Location: e
Default 04-18-2011, 03:14 PM

I'm using 2.2. I found the problem but now theres a new one. TO MUCH LAG!!! I'm used to games that don't lag because all my other games for my computer don't lag one bit.


"Don't lead me into temptation I can find it myself"
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-18-2011, 08:00 PM

Sorry, but for this game, you need a really good computer. My bro has one and he played the game with perfection. No issues, not lag...60 Frames per second. Sorry about that...


PLUS....THIS IS THE 400th post on the thread.....I have been waiting weeks to say that!


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Reply

Tags
amazing, awesome, best game, fps, great music, halo, homemade, lag ftw, need work, sweet, x2495jjjj

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.