Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Heroes Mission 2 DEMO
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default Heroes Mission 2 DEMO - 01-11-2010, 06:55 PM

I have been working on this for I think 2 months, and i have been getting it better and better. Here is the final result.

I will add a story soon so keep waiting. Its intense

Same controls as first Mission 1 for Heroes just C is run

EVERYTHING IS UPDATED!
Everything is so much better

The interface with grenades and bullet count dont work yet so dont expect it


WARNING
Contains a voice recording from Modern Warfare 2. Dialog may offend.

Here is the link
http://www.mediafire.com/?5waryin1zin
I think this is it


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames

Last edited by jediaction; 10-22-2012 at 09:38 PM.
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 01-20-2010, 08:19 PM

Why don't you post to wikisend or one of those file sharing sites like megaupload.com or mediafire.com?


(')>
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 01-20-2010, 08:27 PM

Thanks! I posted the version with no scenery. Thats the suprise so enjoy it. There is a frame rate problem, i sort of know how to fix it so...enjoy for now


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
Pero16
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Exclamation 02-08-2010, 02:18 AM

Quote:
Originally Posted by x2495iiii View Post
Why don't you post to wikisend or one of those file sharing sites like megaupload.com or mediafire.com?
LOLOLOLO He did use Mediafire LOL NOOB!

x2495iiii: Now THAT'S funny. Poor kid doesn't even know how post editing works yet, and he's calling ME a noob. Nice...

Last edited by x2495iiii; 02-08-2010 at 09:26 AM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 02-08-2010, 08:10 AM

Oh, you're a new user, welcome to the alice community. If you have any questions about fps games or just about anything, feel free to ask me, chris101b, or x2495iiii


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 02-08-2010, 09:30 AM

Quickie question jedi: Do any of your games have enemies that fight back yet? Or some other challenge that needs to be solved? Or are they all engines and demos at this point?

Either way, what you've done so far is very nice, I'm just curious if any of them are 100%, totally finished, bug-free, if-it-could-run-without-Alice-I-could-sell-it, type games.


(')>
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 02-08-2010, 09:42 AM

Yes, i am working on my Hero's game again. making teh enemies shoot back at you ok. Its not much of a challenge, but i dont really know any other game to make the enemies shoot back at you

Why do you ask?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
jdlowe
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 6
Join Date: Oct 2012
Default 10-18-2012, 06:38 PM

I am working on a game and so far this is the ONLY game that has the camera movements im looking for. i dissected the game so i just had the movements, to understand it, but could you help me with it? Ive been struggling figuring out how you made the x-axis, because everything else i can do. So how did you get the x-axis?
   
Reply With Quote
Old
jdlowe
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 6
Join Date: Oct 2012
Default 10-19-2012, 11:14 PM

Quote:
Originally Posted by x2495iiii View Post
Why don't you post to wikisend or one of those file sharing sites like megaupload.com or mediafire.com?
o oh god i spent a month on a game and i move the point of view dummy and now the aim doesnt work right!! I already added way too much to undo so how do i fix it? Is there a way i can type in the coordanites its suppose to be?
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 10-22-2012, 09:32 PM

If it is a dummy position glitch, then try making the dummy set vehicle to a random object so you can move it, then re-position it to where it looks right again. From what you are claiming, I believe I had the same issue as you so what I am saying above should help. By the way, this isn't the only game. I have used this aiming system in multiple games including "Hero's Remastered" and "Halo." You can also find my example project with just the system here: http://alice.org/community/showthrea...ht=basic+mouse.

To be honest, I can't remember what I did because it was so long ago and haven't used it in a very long time. It was a modified version of anothers work as well which doesn't help me today to tell you what I did. Try looking at the link I gave you above and see if that helps. If you have any other questions, feel free to ask!


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames

Last edited by jediaction; 10-22-2012 at 09:37 PM.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.