Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Bugs and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Alice in windows vista rc1
Old
Tuxie
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Alice in windows vista rc1 - 10-03-2006, 09:26 AM

Alice does not seem to be working properly in windows vista rc1. I have played around a bit with "compability" settings, but no go. Anyone?
   
Reply With Quote
Old
lanceA
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-03-2006, 11:43 AM

Wait until M$ releases Service Pac 3 for VISTA.

Seriously though, software identified as rc1 (Release Candidate) is still being Beta tested. You may wish to wait until the formal/official release at which time it will no longer have the rc1 tag on it. It should also be more stable at that time.
   
Reply With Quote
Old
gabe
Administrator
 
gabe's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 461
Join Date: Jul 2005
Location: Pittsburgh, PA
Default 10-03-2006, 12:32 PM

I have not tried Alice with Vista yet, but perhaps it is about time to install it on a spare machine and see what we are facing.
   
Reply With Quote
Old
gabe
Administrator
 
gabe's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 461
Join Date: Jul 2005
Location: Pittsburgh, PA
Default 10-14-2006, 01:40 AM

Just installed Vista RC1. Running the almostallaboutalice sample world worked. I will do more in-depth testing over the next few weeks. What problems have you run into? Anything that I could try and recreate?
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.