Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Objects

Reply
 
Thread Tools Display Modes
de_dust cs-map in alice
Old
zenteo
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 110
Join Date: Dec 2006
Location: Earth
Default de_dust cs-map in alice - 05-02-2010, 11:20 AM

I'we used some time trying to convert the de_dust-map from Counter Strike 1.6 to Alice.

I finnished it today, so I just wanted to share it with you

If you want me to try to convert another CS map for you then just ask.

~Zenteo
Attached Images
File Type: jpg Skjermbilde.JPG (90.1 KB, 166 views)
Attached Files
File Type: zip de_dust.zip (1.57 MB, 76 views)
  Send a message via MSN to zenteo  
Reply With Quote
Old
Dameria
Senior Member
 
Dameria's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 978
Join Date: Sep 2009
Location: United States
Default 05-02-2010, 03:13 PM

Awesome map! The only thing is, it would be very hard to make this into a workable game because of collision detection. There are probably 1000 different walls in this map, and it would just make everything lag so much.

It could be used very well for movies/cinematic cut-scenes though!!


Download zenteo's .zip file if you want the .a2c. Download mine below if you just want it in a world format so you don't have to import it (just open it from Alice). If you are planning on putting this into your game that you have already started making, download his. All I did was import the map and add functions to use the WSAD keys to move around, and up and down arrow keys to go up and down. Just delete the events assigning movement to the keys pressed (if you want)

Don't expect there to be collision detection, you will go through both the walls and the floor
Attached Files
File Type: a2w CounterStrike_Dust.a2w (1.74 MB, 57 views)


Check out my best projects so far and please comment:

Tic-Tac-Toe 2.0 ................... http://www.alice.org/community/showthread.php?t=3548
Alice Paint ........................... http://www.alice.org/community/showthread.php?p=23408
Real-Time Clock .................. http://www.alice.org/community/showthread.php?p=12725
Maze Game ......................... http://www.alice.org/community/showthread.php?t=4301

Last edited by Dameria; 05-02-2010 at 04:08 PM.
   
Reply With Quote
Old
shaydon
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 445
Join Date: Dec 2009
Location: Caspian Border
Default 05-02-2010, 03:22 PM

Quote:
Originally Posted by zenteo View Post
i'we used some time trying to convert the de_dust-map from counter strike 1.6 to alice.

I finnished it today, so i just wanted to share it with you

if you want me to try to convert another cs map for you then just ask.

~zenteo
omg thank you thank youi needed this :d:d:d:d:d

oh wait this is de_DUST1
can you please get de_dust 2 please

how did you convert them?

Last edited by shaydon; 05-02-2010 at 04:18 PM.
   
Reply With Quote
Old
shaydon
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 445
Join Date: Dec 2009
Location: Caspian Border
Default 05-02-2010, 04:23 PM

Dameria
do you think you could help me with the collision?
i know your a busy person but this could realy help me out
i know your good at collision
   
Reply With Quote
Old
Dameria
Senior Member
 
Dameria's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 978
Join Date: Sep 2009
Location: United States
Default 05-02-2010, 04:42 PM

I was actually just now talking with x2495iiii about a collision detection that I might be able to implement here, but it would take a LONG time to put up all the walls. Even once I put all the walls and write the code for a lag-free collision detection on such a big map (I have a theory on how to do it), there would still probably be a LOT of glitches/bugs that I would have to work out. Game companies hire game testers to test their collision detection for them. The testers literally spend hours trying to go through walls and holes in the ground.

Maybe I can put the collision detection in, and then start a new thread publishing it and asking you guys to be my testers and to show me where.


Check out my best projects so far and please comment:

Tic-Tac-Toe 2.0 ................... http://www.alice.org/community/showthread.php?t=3548
Alice Paint ........................... http://www.alice.org/community/showthread.php?p=23408
Real-Time Clock .................. http://www.alice.org/community/showthread.php?p=12725
Maze Game ......................... http://www.alice.org/community/showthread.php?t=4301
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 05-02-2010, 07:09 PM

Very cool. Definatly A-TOM studios will use this. Then again, we cant use it because it was not uploaded by Shaydon and A-Tom studios does not use that stuff from outside the company


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames

Last edited by jediaction; 05-02-2010 at 07:24 PM.
   
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 05-02-2010, 08:01 PM

Quote:
Originally Posted by jediaction View Post
Very cool. Definatly A-TOM studios will use this. Then again, we cant use it because it was not uploaded by Shaydon and A-Tom studios does not use that stuff from outside the company
Good point. Our quality control is now going to be a the point all models will be in house(except items we need to figure out axis for) and the whole idea of testers looking for glitches is what our company is looking in to.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 05-02-2010, 08:05 PM

Yep, the beta testers will try and say the glitches, but it will be non glitchy enough to play and beat.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
shaydon
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 445
Join Date: Dec 2009
Location: Caspian Border
Default 05-02-2010, 08:25 PM

Quote:
Originally Posted by jediaction View Post
Very cool. Definatly A-TOM studios will use this. Then again, we cant use it because it was not uploaded by Shaydon and A-Tom studios does not use that stuff from outside the company
i can upload a map file but i don't know ho to convert them
if zenteo can teach me how then we can get a map
   
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 05-02-2010, 10:49 PM

i dont think this will help us for a while. I have another project idea that it will however.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.